Πληρωμή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο ταμείο που βρίσκεται στο φυσικό μας κατάστημα, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Μπορείτε να μεταφέρετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, είτε ηλεκτρονικά ή στο ταμείο κάποιου καταστήματος των παρακάτω τραπεζών. Στην περίπτωση που καταθέσετε το ποσό σε διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα αποστολής βαραίνουν εσάς (επιλογή "OUR"). Τα στοιχεία των λογαριασμών μας είναι τα εξής:

ΔΑΡΔΑΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Τράπεζα National Bank of Greece
Swift Τράπεζας (BIC) ERBKGRAA
IBAN: GR
Τράπεζα Alpha Bank
Swift Τράπεζας (BIC) CRBAGRAA
IBAN: GR
Τράπεζα Piraeus Bank
Swift Τράπεζας (BIC) PIRBGRAA
IBAN: GR

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας,
παρακαλούμε συμπεριελάβεται στην αιτιολογία του εμβάσματος
τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με αντικαταβολή για Ελλάδα πραγματοποιείται από την εταιρία ταχυμεταφορών και επιβαρύνεται με πρόσθετα τέλη χωρίς δικαίωμα υπαναχώρησης, και τα οποία δεν επιστρέφονται σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν. Η πληρωμή πρέπει να εξοφληθεί στον διανομέα με μετρητά ή με κάρτα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία διανομής. Για παραγγελίες άνω των 100€, το κόστος αντικαταβολής παρέχεται από την εταιρία μας.

 

Πληρωμή με Τραπεζική Κάρτα

Ο Πελάτης εισάγει τον αριθμό της τραπεζικής του κάρτας καθώς και την ημερομηνία λήξης της και τον κωδικό ασφαλείας (CVV).

Τέλος, επικυρώνει την παραγγελία του πατώντας το κουμπί « Επιβεβαίωση ». Για να εξασφαλίσει την πληρωμή, σε ορισμένες περιπτώσεις, η επιβεβαίωση της πληρωμής γίνεται μόνο μετά την ταυτοποίηση που πραγματοποιείται από την τράπεζα. 

 

Πληρωμή με Δόσεις

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δίνει τη δυνατότητα πληρωμής με δόσεις στους πελάτες του. Αυτός ο τρόπος πληρωμής επιτρέπεται για αγορές άνω των 60€. Η πρώτη δόση εκταμιεύεται άμεσα, η δεύτερη ένα μήνα μετά την αγορά και η τρίτη 2 μήνες μετά την αγορά κ.ο.κ.

 

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων μιας παραγγελίας που εξοφλήθη με δόσεις, και εάν έπειτα από τον έλεγχο των προϊόντων δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, η επιστροφή θα γίνει ως εξής :

- Σε περίπτωση επιστροφής όλων των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στο σύνολο των δόσεων που εκταμιεύθηκαν και η δόση ή οι δόσεις που δεν έχουν εκταμιευθεί θα ακυρωθούν αυτόματα. 

- Σε περίπτωση επιστροφής μόνο ενός προϊόντος από την παραγγελία, το ποσό των επερχόμενων δόσεων θα αφαιρεθεί από την τιμή του προϊόντος που επιστρέφεται.

Σε περίπτωση οφειλών, οι δόσεις που υπολείπονται ακυρώνονται και το ποσό που θα πρέπει να εξοφληθεί θα ισοδυναμεί με το σύνολο του ποσού που οφείλει ο Πελάτης με κυρώσεις και έξοδα είσπραξης όπως προβλέπονται παραπάνω.

Η τραπεζική κάρτα που χρησιμοποιείται για την πληρωμή, θα πρέπει να έχει ισχύ πάνω από 12 μήνες υπολογίζοντας από την πρώτη δόση. Διαφορετικά, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Η πληρωμή με  δόσεις δε θα είναι δυνατή. Θα πρέπει τότε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με εφάπαξ χρέωση.

Σε περίπτωση ακύρωσης μιας παραγγελίας με δόσεις, ο Πελάτης αποζημειώνεται για το ποσό που πλήρωσε και οι επόμενες δόσεις ακυρώνονται.

 

Πληρωμή με Δωροεπιταγή ή Κουπόνι

Η πληρωμή με κουπόνι είναι δυνατή. Ο Πελάτης θα πρέπει να γράψει τον κωδικό του Κουπονιού στο αντίστοιχο πεδίο. Εάν το ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό του κουπονιου, ο Πελάτης πρέπει να πληρώσει το υπόλοιπο της παραγγελίας με άλλo τρόπο. Εάν το ποσό της παραγγελίας είναι μικρότερο από το ποσό του κουπονιού, ο Πελάτης θα πιστωθεί με το υπόλοιπο ποσό που δεν αξιοποιήθηκε.

Σφάλμα Πληρωμής

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση ή την πραγματοποίηση παραγγελίας από Πελάτη που δεν έχει καταβάλλει ολόκληρο το ποσό ή μέρος της πληρωμής προηγούμενης παραγγελίας ή με τον οποίο εκκρεμεί κίνδυνος απάτης.

Κάθε απόρριψη της τραπεζικής κάρτας, ή άρνηση της πληρωμής με αντικαταβολή, μπορεί να οδηγήσει την Επιχείρηση σε διαδικασία επικύρωσης ή να θεωρηθεί κίνδυνος απάτης. Για όλες τις μη καταβολές πληρωμών, η Επιχείρηση θα εφαρμόσει κυρώσεις και, επιπλέον, θα ορίσει τα έξοδα είσπραξης.

Η Επιχείρηση ελέγχει όλες τις παραγγελίες που τοποθετούνται στο Ηλεκτρονικό της Κατάστημα. Αυτός ο έλεγχος έχει σκοπό να προστατεύσει το Ηλεκτρονικό Κατάστημα από καταχρηστικές πρακτικές: κλοπή ταυτότητας, απάτες πληρωμής κ.α. Οι εκπρόσωποι της Επιχείρησης ενδέχεται να ζητήσουν από τον Πελάτη, την προσκόμιση διακαιολογητικών ταυτοπροσωπίας (αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου), καθώς και αποδεικτικά φυσικής διεύθυνσης (λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος ή σταθερού τηλεφώνου) προκειμένου την απεμπλοκή της παραγγελίας.

Αν δεν αποσταλούν αυτά τα στοιχεία εντός 7 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα. Τυχόν προσκόμιση αναληθών δικαιολογητικών θα έχουν επίσης σαν αποτέλεσμα την ακύρωση της παραγγελίας και κοινοποίησή τους στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

 

Ασφάλεια Πληρωμών

Για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πληρωμών, η Επιχείρηση χρησιμοποιεί υπηρεσία ασφαλούς πληρωμής με πιστοποιητικό κρυπτογράφησης SSL 128bit. Ο Πελάτης τη στιγμή της πληρωμής, εκτρέπεται σε ιστοσελίδα της τράπεζας όπου καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του. Τα εμπιστευτικά δεδομένα (ο αριθμός της τραπεζικής κάρτας, η ημερομηνία λήξης και ο κωδικός ασφαλείας CVV) είναι απόρρητα στοιχεία και διαβιβάζονται άμεσα στον διακομιστή της τράπεζας χωρίς να διέλθουν από τα μέσα του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Στη συνέχεια το σύστημα πληρωμών της τράπεζας ενημερώνει άμεσα για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής προκειμένου το ηλεκτρονικό κατάστημα να καταχωρήσει ή όχι την παραγγελία ως εκτελεσμένη.

Με αυτό τον τρόπο, οι οικονομικές πληροφορίες του Πελάτη δεν είναι κοινοποιούνται ποτέ στην Επιχείρηση.

ΑΜΕΣΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ME
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΔΕΜΑΤΟΣ